Cookie logo Ennatuurlijk gebruikt ook cookies

Voor een optimale werking van Ennatuurlijk.nl en Mijn Warmte gebruiken wij cookies. Onder andere om de inhoud van de websites beter af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen en de koppeling met social media eenvoudiger te maken. Bent u bekend met cookies en accepteert u het gebruik ervan? Kies voor 'accepteren'. Wilt u meer weten? Onder instellingen leest u meer over cookies en kunt u uw cookie-voorkeuren aanpassen.

Inloggen op ? Klik dan hier
Bent u een ? Klik dan hier
Ennatuurlijk Logo

U bent hier: privacyverklaring

Privacyverklaring

Bescherming van gegevens

Ennatuurlijk is van mening dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor haar activiteiten.

Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Ennatuurlijk houdt zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Ennatuurlijk B.V. statutair gevestigd te ’s-Hertogenbosch en kantoorhoudende te Best. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College Bescherming Persoonsgegevens gevestigd te Den Haag.

Verwerken van persoonsgegevens

Bij bezoek aan deze website kan om uw persoonsgegevens gevraagd worden. Bijvoorbeeld bij het invullen van een contactformulier. Ennatuurlijk gebruikt deze gegevens om te reageren op uw vraag. Daarnaast kunnen deze gegevens aangewend worden om u op de hoogte te stellen van nieuwe, relevante producten en/of diensten.

Bezoekersgedrag

Op de website van Ennatuurlijk worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest bezochte pagina's, zonder dat deze bezoekers identificeren. Het doel hiervan is om de website en daarmee de dienstverlening van Ennatuurlijk te verbeteren.

Bescherming persoonsgegevens

Ennatuurlijk werkt soms met service providers die cookies of webbakens (elektronische beelden die in de code van een webpagina worden geplaatst) op uw computer zullen zetten. Zij verkrijgen hiermee informatie over de manier waarop bezoekers de website gebruiken. Deze informatie stelt hen in staat om Ennatuurlijk te helpen haar inhoud en reclame specifiek te richten op haar klanten. Ennatuurlijk staat deze bedrijven echter niet toe om enige persoonsgegevens over u te verzamelen met behulp van deze technologieën.

Wijzigingen

Ennatuurlijk behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Controleer daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van Ennatuurlijk.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op.

Ennatuurlijk en andere websites

Op deze website treft u een aantal links aan naar andere websites. Ennatuurlijk is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop deze sites met persoonlijke informatie omgaan. Lees hiervoor de privacyverklaring van de site die u bezoekt.

Pijl plaatje Mijn Warmte

Online gegevens inzien en wijzigen? Dat kan met MijnWarmte.nl
inloggen Mijn Warmte



Pijl plaatje Mijn Warmte aanvragen

U kunt hier een Mijn Warmte account aanvragen.
aanvragen Mijn Warmte


Menu image